Bihan Bera Jekhan Suraj Lyrics (बीहन बेरा जेखन सूरज) – sadri Jesus song
Bihan Bera Jekhan Suraj बीहन बेरा जेखन सूरज Lyrics – sadri Jesus song
|
बीहन बेरा जेखन सूरज Lyrics
बीहन बेरा जेखन सूरज उगी गेलक
बगिया में सूरजमुखी फूल फुली गेलक
बीहन बेरा जेखन सूरज उगी गेलक
बगिया में सूरजमुखी फूल फुली गेलक
ओहे बेरा प्रभु हमके बेदी पासे बुलाएला
ओहे बेरा येषु हमके अपन पासे हकाएला
र्स्वग धरती केर प्रभु बनाईया
सोभे मनवा के मुक्ति देवाईया
र्स्वग धरती केर प्रभु बनाईया
सोभे मनवा के मुक्ति देवाईया
चला जब प्रभु केर पासे
चला जब बेदी केर पासे
ओकर महिमा सोभे गावे
ओकर महिमा सोभे गावे
प्रभु केर घर में वचन मिलेला
ओहे वचन मोर डहर दिखाएला
प्रभु केर घर में वचन मिलेला
ओहे वचन मोर डहर दिखाएला
चला जब वचन सुने
चला जब वचन सीखे
ओकर वचन में जीये
ओकर वचन में जीये
जे मनवा प्रभु केर पासे आवेला
खाली हाथे कहीं वो नी घुरेला
जे मनवा प्रभु केर पासे आवेला
खाली हाथे कहीं वो नी घुरेला
चला जब आयो आबा
चला सोभे भईया बाहिन
ओकर कृपा दान पावे
ओकर कृपा दान पावे
बीहन बेरा जेखन सूरज उगी गेलक
बगिया में सूरजमुखी फूल फुली गेलक
ओहे बेरा प्रभु हमके बेदी पासे बुलाएला
ओहे बेरा येषु हमके अपन पासे हकाएला
बीहन बेरा जेखन सूरज उगी गेलक
बगिया में सूरजमुखी फूल फुली गेलक
बगिया में सूरजमुखी फूल फुली गेलक
बीहन बेरा जेखन सूरज उगी गेलक
बगिया में सूरजमुखी फूल फुली गेलक
ओहे बेरा प्रभु हमके बेदी पासे बुलाएला
ओहे बेरा येषु हमके अपन पासे हकाएला
र्स्वग धरती केर प्रभु बनाईया
सोभे मनवा के मुक्ति देवाईया
र्स्वग धरती केर प्रभु बनाईया
सोभे मनवा के मुक्ति देवाईया
चला जब प्रभु केर पासे
चला जब बेदी केर पासे
ओकर महिमा सोभे गावे
ओकर महिमा सोभे गावे
प्रभु केर घर में वचन मिलेला
ओहे वचन मोर डहर दिखाएला
प्रभु केर घर में वचन मिलेला
ओहे वचन मोर डहर दिखाएला
चला जब वचन सुने
चला जब वचन सीखे
ओकर वचन में जीये
ओकर वचन में जीये
जे मनवा प्रभु केर पासे आवेला
खाली हाथे कहीं वो नी घुरेला
जे मनवा प्रभु केर पासे आवेला
खाली हाथे कहीं वो नी घुरेला
चला जब आयो आबा
चला सोभे भईया बाहिन
ओकर कृपा दान पावे
ओकर कृपा दान पावे
बीहन बेरा जेखन सूरज उगी गेलक
बगिया में सूरजमुखी फूल फुली गेलक
ओहे बेरा प्रभु हमके बेदी पासे बुलाएला
ओहे बेरा येषु हमके अपन पासे हकाएला
बीहन बेरा जेखन सूरज उगी गेलक
बगिया में सूरजमुखी फूल फुली गेलक
Bihan Bera Jekhan Suraj Lyrics
Bihan Bera Jekhan Sooraj
Ugi Gelai
Bagiya meh Sooraj Mookhi Phool
Phooli Gelai
Ohe Bera Prabhu Haamke
Bedi Paase Bulaila
Ohe Bera Yeshu Haamke
Apan Paase Hakaila
Swarag dharti ker Parbhu Banaya
Sobhe Manuwa ker Mukti Dewaiya
Chala Jab Prabhu Ker Paas ae
Chala Jab Bedi Ker Paas ae
Ukar Mahima Sobei Gawek
Prabhu Ker Ghar Meh Vachan Milela
Ohe Vachan Mor Dahar Dekhaila
Chala Jab Vachan Sunek
Chala Jab Vachan Shikek
Ukar Vachan mein Jiyek
Je manuwa Prabhu Ker Paas ae awela
Khali haathe Kahi o nee Ghurela
Chala Jab Aiyo Abba
Chala Sobei Vaiya Bahin
Ukar Kreepa Daan Pawek
Bihan Bera Jekhan Sooraj
Ugi Gelai
Bagiya Mein Sooraj Mookhi Phool
Phooli Gelai
Ohe Bera Prabhu Hamke
Bedi Paas ae Bulaila
Ohe Bera Yeshu Haamke
Apaan Paase Hakaila
Dipak Minj