Aakash hili to hilli (आकाश हिली तो हिली ) Lyrics – Sadri Jesus Song

Aakash hili to hilli (आकाश हिली तो हिली ) Lyrics – Sadri Jesus Song

Aakash hili to hilli (आकाश हिली तो हिली ) Lyrics - Sadri Jesus Song
Aakash hili to hilli (आकाश हिली तो हिली ) Lyrics – Sadri Jesus Song

 

आकाश हिली तो हिली ) Lyrics 

आकाश हिली तो हिली पहाड़ टली तो टली
आकाश हिली तो हिली पहाड़ टली तो टली
ईश्वर कर कहल वचन बाइबल में लिखल वचन
कभी न टली
आकाश हिली तो हिली पहाड़ टली तो टली
आकाश हिली तो हिली पहाड़ टली तो टली

एक दिन तो ये सुन्दर काया माटी में मिल जाई रे
एक दिन तो ये सुन्दर काया माटी में मिल जाई रे
येशु कर प्रेम आहे येशु तो अपन तरी कभी न मोड़ी
आकाश हिली तो हिली पहाड़ टली तो टली
आकाश हिली तो हिली पहाड़ टली तो टली

बालू में न घर बनावा आंधी में गिर जाई रे
बालू में न घर बनावा आंधी में गिर जाई रे
ईश्वर कर वचन में जे जे घर बनाए कभी न गिरी
आकाश हिली तो हिली पहाड़ टली तो टली
आकाश हिली तो हिली पहाड़ टली तो टली

दुल्हा जब आवी आधा राती में बरातिया में धूम माची
दुल्हा जब आवी आधा राती में बरातिया  में धूम माची
जेकर जगह तेल नहीं जेकर जगह दिया नहीं प्रभु के टली
आकाश हिली तो हिली पहाड़ टली तो टली
आकाश हिली तो हिली पहाड़ टली तो टली
ईश्वर कर कहल वचन बाइबल में लिखल वचन
कभी न टली

आकाश हिली तो हिली पहाड़ टली तो टली
आकाश हिली तो हिली पहाड़ टली तो टली
आकाश हिली तो हिली पहाड़ टली तो टली


Aakash hili to hilli Lyrics

 Aakash hili to hilli
Pahar talli to talli (2)

Ishwar ker kehel vachan
Bible mai Likhel vachan Kabhi na talli

Aakash hili to hilli
Pahar talli to talli (2)

Ek dina tor ee sunder kaaya
Maati me mil jai re
Yashu ker prem aahi
Yashu ko apan kari kabhi na mori

Aakash hili to hilli
Pahar talli to talli (2)


Balu me na ghar banawa
Aandhi me gir jai re
Ishar ker vachan me je je
Ghar banai , kabhi na giri

Aakash hili to hilli
Pahar talli to talli (2)


Dulha job aavi aadha rati re
Baratiya me dhoom machi
Jekar jagah tel nahi
Jekar jagah diya nhi , Phabhu ke pyali

Aakash hili to hilli
Pahar talli to talli (2)

Ishwar ker kehel vachan

Bible mai Likhel vachan Kabhi na talli

 


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *